Dansk - NTME Barcelona - Telemarketing - Nordic TM Eliten

NTME Barcelona: HVAD KAN NORDIC TM ELITEN GØRE FOR JER?

At gøre Nordic TM Eliten til din samarbejdspartner medfører mange fordele!

Nordic TM Eliten yder hjælp til alle typer outboundkampagner, så længe disse stemmer overens med vore interne værdier; Trust – Quality – Safety – Timing.

TM Barcelona (Nordic TM Eliten SL)

Hos Nordic TM Eliten er det muligt for virksomheder at oprette deres eget eksterne call center. Dette giver fordele i form af bl.a. økonomiske besparelser i relation til øget fokus og sygefravær m.m, hvilket medfører lavere kampagneomkostninger. Endvidere giver et eksternt call center mulighed for at have en stabil og konsistent service hver gang, hvor fokus ligger på den høje kvalitet, som vi mener der altid bør være ved telefonisk kundebetjening.

Når I som virksomhed vælger at outsource services til Nordic TM Eliten, får I en engageret, erfaren og ansvarsfuld partner!

Vi arbejder målrettet efter at udføre god service på et helt unikt niveau!

Fordelen ved at vi tager os af alt lige fra telemarketing til kundeservice er, at I som virksomhed får et frirum, som I kan bruge til at kvalitetssikre og udføre andre essentielle processer i virksomhedens kerneforretning. Nordic TM Eliten vil øge din virksomheds daglige effektivitet markant.

Hos Nordic TM Eliten beder vi Jer om at lade os gøre det, vi er bedst til, så I kan gøre det, I er bedst til!

Kontakt os pr mail for en uforpligtende samtale om, hvad Nordic TM Eliten kan gøre for Jer.

Vi har pt venteliste på projektigangsættelser, men I er meget velkomne til at sende en mail eller stikke et opkald, med et par ord vedr Jeres projekt til biz@tmeliten.dk.

biz@tmeliten.dk

TM Eliten
Cookie- og privatlivspolitik